Працівники Інспекції провели останні робочі зустрічі із представниками територіальних громад

Спеціалісти Інспекції провели заплановані робочі зустрічі із представниками територіальних громад Львівського та Яворівського району, зокрема, Кам’янка-Бузької, Новояричівської, Жовтанецької, Мостиської, Шегинської, Судововишнянської та Зимноводівської територіальних громад.

Під час зустрічей обговорено координацію дій щодо забезпечення охорони навколишнього природного середовища із застосуванням вебресерсу «ЕкоЗагроза». Проінформовано органи місцевого самоврядування стосовно функціонування Єдиної екологічної платформи «Екозагроза», яка дає можливість громадянам у реальному часі не лише отримати достовірну інформацію про стан повітря, води, ґрунту, а й фіксувати факти заподіяння шкоди навколишньому природному середовищу.

Крім цього, представникам громад наголошено на делеговані повноваження виконавчими органами сільських, селищних, міських рад у сфері охорони навколишнього природного середовища, а також обговорено функції та завдання працівників у галузі охорони навколишнього природного середовища у об’єднаній територіальній громаді, для сприяння вирішення ряду проблем та реалізації повноважень у сфері екології.




ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці