Шановні громадяни та представники органів влади!

Державна екологічна інспекція у Львівській області повідомляє про серйозні проблеми, які виникли в результаті масштабної кібератаки, що сталася 25 січня 2024 року, та була спрямована на сервіси датацентру «Парковий» ТОВ «АНТЕ МЕДІАМ».

У період з 25 січня до 29 січня 2024 року Інспекція мала обмежений доступ до Системи електронної взаємодії органів виконавчої влади та Автоматизованої системи управління документами. Це призвело до серйозних проблем у веденні діловодства, включаючи неможливість отримання вхідних документів та відправлення вихідних документів. Зазначені порушення також вплинули на доступ до системи управління документами, що призвело до втрати всіх звернень за період з 20 січня 2024 року до 28 січня 2024 року.

Враховуючи вищевикладене, просимо продублювати кореспонденцію, що була надіслана до Державної екологічної інспекції у Львівській області у період з 20 січня  до 28 січня 2024 року. Це необхідно для відновлення робочого процесу та забезпечення надійності обміну інформацією між Інспекцією та громадянами і органами влади.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці