Відбулася координаційна нарада з представниками Львівської обласної прокуратури

Фахівці Інспекції спільно із представниками Львівської обласної прокуратури провели робочі наради стосовно обміну інформацією, проведення спільних дій з метою фіксування порушень вимог природоохоронного законодавства, результативної взаємодії у здійсненні судового представництва.

Зокрема, було обговорено здійснення повноважень в частині охорони атмосферного повітря Державною екологічною інспекцією у Львівській області під час військового стану,  проведення розрахунків  завданої шкоди за забруднення атмосферного повітря навколишньому природному середовищу  після  нанесених ракетних ударів на території Львівської області, а також наявність підстав для представництва інтересів держави в суді щодо суб’єктів господарювання у Львівській області.

Крім цього, розглянуто алгоритм дій щодо співпраці в рамках кримінальних проваджень при проведенні лісогосподарських заходів постійними лісокористувачами.

Відзначено, що співпраця інспекції та екологічної прокуратури є доволі ефективною та обговорили шляхи покращення взаємодії з правоохоронними органами. 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці